Sunday, 14 August 2016

Broker Haram Tipu Komisyen


Artikel ini di post untuk peringatan pada kawan-kawan supaya berhati-hati semasa berurusniaga dengan broker-broker haram.

Artikel asal daripada harian metro.

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 14 Ogos 2016 @ 5:30 AM
Jika anda ingin beli rumah, pelajarilah cara beli rumah dan cara beli rumah yang menguntungkan, rajin-rajin tanyakan kepada ejen-ejen hartanah dan juga pakar-pakar kewangan. Ataupun boleh rajin-rajin google di internet cara-cara beli rumah cara legend, bawah market value dan menguntungkan.


Ketahui cara-cara beli rumah dengan modal minima hasil perkongsian 12 otai hartanah dalam perkongsian ebook "takde duit, boleh beli rumah ke?" Mereka beli rumah dengan modal yang minima selain jimat berpuluh-puluh ribu ringgit.


Sekiranya kawan ada pengalaman berurusan dengan broker haram. Sila tinggalkan komen. tq

About the Author

fared nowhartanah

Author & Editor

Agen Hartanah Berdaftar.Sedia membantu anda mendapatkan pembeli hartanah. Sedia menyediakan khidmat konsultansi berkaitan bidang hartanah.Menguruskan dokumen-dokumen yang diperlukan untuk urusan penjualan dan pembelian. Menyediakan khidmat penilai dan juga guaman untuk memudahkan urusan pembelian hartanah.Memudahkan kerja anda dan mempercepatkan process pembelian dan penjualan hartanah. call 0163272530. (Real Estate Negotiator)dan saya bantu mudahkan kerja anda

Post a Comment

 
Duit Rumah © 2015 - Designed by Templateism.com