Tuesday, 16 February 2016

ALHAMDULILLAH,DAPAT BANTU KAWAN JUAL RUMAH

ALHAMDULILLAH DAPAT BANTU KAWAN JUAL RUMAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya fared dan saya adalah Perunding Hartanah Berdaftar(Real Estate Negotiator).

Alhamdulillah, berkat usaha dan kegigihan saya Berjaya bantu kawan –kawan jual 20 unit hartanah.

Adakah awk mempunyai unit untuk dijual?

Menjual unit hartanah adalah sangat rumit dan melibatkan banyak pihak. Dengan pengalaman saya dalam bidang hartanah, mungkin saya dapat memudahkan kerja awk untuk mendapatkan pembeli.
Awk tidak lagi perlu untuk meluangkan masa untuk membuat pengiklanan di web-web kerana saya mempunyai medium periklanan yang berbayar dan dapat mempercepatkan proses pencarian pembeli unit hartanah awk.

Selain itu, prosess penjualan hartanah hartanah memerlukan process yang banyak untuk awk uruskan. Antaranya Sales & Purchase Agreement (S&P). untuk menguruskan document ini anda tidak lagi perlu memikirkan dimana perlu dapatkan S&P dan document apa yang diperlukan.

Selain itu, saya mempunyai jaringan-jaringan (networking) dengan pegawai bank dan peguam yang saya selalu berjumpa untuk urusan hartanah. Awk tidak lagi perlu pening kepala untuk memikirkan document apa yang bank perlu, document ape yang peguam hartanah perlukan untuk urusan penjualan hartanah. 

Saya akan bantu awk dari segi dokumen bank dan juga dokumen jualan hartanah. Selain itu follow up juga saya akan bantu sehiggalah saya urusan pembelian hartanah berjaya diuruskan.

Untuk Perhidmatan valuer, boleh juga hubungi saya untuk saya check dengan pihak valuer berapa market value rumah ataupun hartanah awk.

Hubungi saya untuk saya bantu awk dapatkan pembeli hartanah dan membeli hartanah.

Awak tidak lagi perlu :

-buang masa mengiklankan rumah dan hartanah
-menjawab call pembeli
-menguruskan urusan jual dan beli hartanah (S&P)
-mencari valuer dan pihak guaman bagi urusan jual beli hartanah
-buang masa survey rumah dan hartanah


Hubungi saya dan saya akan bantu awk cari pembeli dan cari hartanah yang awk ingini.tags : cara menjual membeli rumah hartanah proses bank

About the Author

fared nowhartanah

Author & Editor

Agen Hartanah Berdaftar.Sedia membantu anda mendapatkan pembeli hartanah. Sedia menyediakan khidmat konsultansi berkaitan bidang hartanah.Menguruskan dokumen-dokumen yang diperlukan untuk urusan penjualan dan pembelian. Menyediakan khidmat penilai dan juga guaman untuk memudahkan urusan pembelian hartanah.Memudahkan kerja anda dan mempercepatkan process pembelian dan penjualan hartanah. call 0163272530. (Real Estate Negotiator)dan saya bantu mudahkan kerja anda

 
Duit Rumah © 2015 - Designed by Templateism.com