Monday, 15 February 2016

7 shopping malls yang best di Malaysia

Terdapat banyak shopping mall yang best-best di malaysia. 5 antaranya adalah shopping mall yang mempunyai keunikan dan daya penarik yang tersendiri.

Di shopping mall ini sesuai untuk bawak famili dan melakukan sedikit aktiviti keluar sambiljalan-jalan dan window shopping.1. KLCC

-Suria klcc adalah salah satu shopping mall yang mempunyai keunikan dan daya penarik yang sangat kuat dimana Klcc ada salah satu mercu tanda kebanggaan negara malaysia. Di klcc, anda dapat melihat ikan-ikan di Aquaria KLCC, melihat percikan air pancut di halaman klcc park, dan juga membuat aktiviti penjelajahan sains di PETROSAINS.
2. TIMES SQUARE

- Di berjaya times square, selain terdapat hotel, cinema dan juga bowling aktiviti. Terdapat juga indoor theme park di time square. Di samping dapat meluangkan masa untuk shopping, anda juga boleh meluangkan aktiviti bersama keluarga di Time Square Theme Park. Pelbagai aktiviti menarik dapat dijalankan di Theme park ini. Antaranya adalah seperti, Botanic Drive, Crazy Bus, Fantasy Trail dan juga Flying Bumble Bee.


3. THE MINES

- Di shopping mall The Mines terdapat pula The Mines Cruise. Iaitu aktiviti boat cruise melalui tasik the mines. Sangat menarik untuk dikungjungi oleh keluarga melihat view menarik merentasi tasik-tasik, membuat aktiviti fish feeding, dan juga merasai pengalaman menaiki boat merentasi tasik the mines.
4. IOI CITY MALL

-IOI City Mall adalah Shopping mall yang baru dibuka dan terletak berdekatan dengan Putrajaya. Di IOI City Mall terdapat Ice Skating Aktivity dan juga aktiviti indoor sukan rekreasi lasak di District 21. Terdapat pelbagai aktiviti menarik di Distict 21 seperti , meluncur dengan aktiviti Roller Glider, meniti di atas Sky Trail dan juga meluncur dengan Tubby Ride.


5. SUNWAY PYRAMID

-Selain, daripada IOI City Mall, Di Sunway Pyramid juga ada aktiviti ice skating. Sunway Pyramid juga terletak berdekatan dengan Sunway Lagoon, iaitu sebuah theme park yang penuh dengan aktiviti untuk keluarga.


About the Author

fared nowhartanah

Author & Editor

Agen Hartanah Berdaftar.Sedia membantu anda mendapatkan pembeli hartanah. Sedia menyediakan khidmat konsultansi berkaitan bidang hartanah.Menguruskan dokumen-dokumen yang diperlukan untuk urusan penjualan dan pembelian. Menyediakan khidmat penilai dan juga guaman untuk memudahkan urusan pembelian hartanah.Memudahkan kerja anda dan mempercepatkan process pembelian dan penjualan hartanah. call 0163272530. (Real Estate Negotiator)dan saya bantu mudahkan kerja anda

 
Duit Rumah © 2015 - Designed by Templateism.com